Anafartalar Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 ( 258 ) 251 62 03
WEB https://anafartalaranadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Anafartalar Mahallesi Şehit Yunus Keskin Caddesi No 64 20200
VİZYON : Donanımlı sınıf ve laboratuarlarıyla girişken, sorgulayıcı, yaratıcı bireyler yetiştiren, üniversite başarısını ve yabancı dil bilgisini en üst düzeye çıkarmış seçkin okullardan biri olarak çağdaş eğitim dünyasında yer edinmektir.
MİSYON : Öğrencilerin ilgi, istek ve yeteneklerine değer verilen, çağdaş teknolojinin gerektirdiği tüm eğitim ve öğretim araçlarının kullanıldığı, bilimsel düşüncenin hâkim olduğu, vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Bilek Güreşi, Atletizim, Futsal, Satranç, Halter

Saatler : 08:55 - 15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce - Almanca
Isınma : Doğalgaz
Servis : Özel Servis var.
Ulaşım : Denizli 15 Temmuz Şehitler Meydanına 2,5 km., Üçgen meydanına 1 km. yürüyüş mesafesindedir. Denizli Delikli Çınar merkezden istasyon yönünde 120 numaralı hatlarla, Bayramyeri dolmuş duraklarından Anafartalar Mh. yönüne giden dolmuşlarla okula ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Anafartalar Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 km
Kontenjan Bilgileri : 170
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 75-95
Okulun Sınav Başarı Durumu : Eğitim Öğretime 2019/2020 Eğitim öğretim yılında başlanmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Eğitim Öğretime 2019/2020 Eğitim öğretim yılında başlanmıştır.
Sportif Etkinlikler : Bilek Güreşi, Atletizim, Futsal, Satranç, Tenis, Basketbol, Gülle atma ve daha bir çok sportif faliyetimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : İstiridye Mantarı Yetiştirme, Sabun ve Kolonya Üretimi,
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK, Erasmus ve eTwinning Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus ve eTwninning çalışmaları devam etmektedir.
Diğer Hususlar : -