Ana Sayfa > Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

Okulumuz (Anafartalar Mah. Şehit Yunus Keskin Cad. No:64 Pamukkale Denizli) adresinde bulunmaktadır.

Anafartalar adıyla otogarın üzerinde topraklık mahallesinde bir tanede meslek lisesi bulunmakta olup vatandaşlarımız bazen karıştırabilmektedir.

Okulumuz 2 sene önce açılmış olup okulumuzda henüz 9. ve 10. sınıflar bulunmaktadır. Öğrenmenlerimiz genç, idealist ve başarı odaklıdır. Öğrencilerimizin başarısı için okulumuzda her türlü imkan ve mekan oluşturulmaktadır. Yeni açılan bir okula göre başarı sıralamamız iyidir ve daha iyi olması için çalışıyoruz.

8 Nolu belediye otobüsü ve anafartalar minibüsü okulumuzun önünden geçmekte ve durak okulumuzun önünde bulunmaktadır.

Okulumuz da özel güvenlik personelimiz her zaman görevinin başında aktif olarak çalışmaktadır.

Okul çevresinde okul güvenliğini tehtit edecek bir unsur bulunmamakla birlikte Emniyet teşkilatıyla ve okul polisiyle iletişim ve iş birliğimiz devam etmektedir.

Okul içindede okulumuza yakışmayacak hiç bir olaya izin verilmemekte gerekli disiplin işlemleri titizlikle yapılmaktadır.

1-Okulumuz özel güvenlik görevlisi 08:00 - 17:00 saatleri arasında görev yapmaktadır.

2-Okul polisimiz okul giriş - çıkış saatlerinde okul giriş kapısında beklemekte olup okul idaresiyle irtibat halindedir.

3-Okulumuz bina içi ve bahçesinde 48 adet güvenlik kamerası ile 24 saat aktif olarak izlenmektedir.

4-Okulumuz nöbetçi öğretmenleri okul binamız ve bahçesinde nöbetlerini düzenli olarak tutmaktadır.

4-Okul Bahçemizin çevresi beton istinad duvarı ve tellerle çevrilidir.

Okulumuzda her türlü sportif ve sanatsal etkinlikler yapılıyor. Tüm okul sporları münasabakalarına katılım sağlanıyor ve başarı kazanılıyor. Okulum bahçesi etkinlik yapmak için çok geniş.Ayrıca basketbol sahamız, halı sahamız, kapalı spor salonumuz deneyler için biyoloji ve kimya laboratuvarımız, akıl oyunları atölyemiz, kütüphanemiz ve etüt odamız bulunmaktadır.

Okulumuzda Müdür,  2 müdür yardımcısı, 2 memur, 2 işçi, 1 TYP temiz işçisi, 1 güvenlik görevlisi ve 25 öğretmen görev yapmaktadır.